NO ONE MUST LEFT BEHIND – MERT MINDEN ÉLET ÉRTÉK!

Az Erasmus+ európai uniós keretprogramon belül több projektet valósítunk meg 2023-tól, amelyekben mind a gyermekotthonban élő gyermekek, mind a velük foglalkozó szakemberek számára szervezünk nemzetközi képzéseket.

No One Must Left Behind – Senkit sem hagyunk hátra!

A Szülők Háza Közhasznú Alapítvány Tegyél jót! programjának egyik alapelve és fő üzenete, hogy senkit sem hagyunk hátra. Az állami gondoskodásban élő gyermekek teljes körű támogatásához nélkülözhetetlen a gyermekvédelmi szakemberek, különösen a szakellátásban dolgozó nevelők, gyermekfelügyelők munkájának támogatása és elismerése – hiszen ők azok, akik nap mint nap gondoskodnak a gyerekekről.

Már jelentkezhetsz a 2024-es tréningre!

Az Erasmus+ program keretében 2023-ban lehetőségünk volt megvalósítani a kifejezetten őket megszólító NOMLEB: No One Must Left Behind (Senkit sem hagyunk hátra) című projektünket, a romániai Asociatia Pro Agriensis Egyesülettel együttműködésben.
A projekt során 30 ifjúságsegítő szakember vett részt Magyarországról és Romániából egy kétszer egyhetes tréningfolyamatban, amelynek eredményeként elkészült a gyermekvédelmi szakembereknek szóló, hasznos eszközöket és módszereket bemutató eszköztárunk.
A kiadványban egyaránt helyet kaptak a résztvevők szakmai tapasztalatai, az általuk kipróbált módszerek, valamint a tréning során elsajátított tudásanyag egy része.

Ezzel az eszköztárral szeretnénk felhívni a figyelmet a gyermekvédelmi szakemberek pótolhatatlan és kulcsfontosságú munkájára, valamint szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy azon szakemberek is profitálhassanak a tréning eredményeiből, akiknek személyesen nem volt lehetőségük bekapcsolódni a képzésbe.

Kapcsolat

1116 Budapest
Mélykút utca 7.

+36 (70) 321 5323

 

Kövess minket

Kövess minket

a Facebook-on!

Kövess minket

az Instán!

Tegyél jót  2016  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Impresszum