NO ONE MUST LEFT BEHIND – MERT MINDEN ÉLET ÉRTÉK!

Az Erasmus+ európai uniós keretprogramon belül két projektet valósítunk meg 2023-tól, amelyekben mind a gyermekotthonban élő gyermekek, mind a velük foglalkozó szakemberek számára szervezünk nemzetközi képzéseket. 

No One Must Left Behind – Mert minden élet érték!

A projekt célja, hogy az ifjúságsegítő munkát végző, és gyermekotthonokban dolgozó szakembereket továbbképezzük, motiváljuk, támogassuk a gyermekekkel való foglalkozás során szükséges készségek fejlesztése által. Partnerünk a megvalósításban a romániai Asociata Pro Agriensis Egyesület.

A Magyarországon, 2023. júniusban és augusztusban megvalósuló, kétszer 6 napos képzésen 15 fő hazai és 15 fő romániai szakember vesz részt.

A képzés során az empatikus figyelem mellett hatékony kommunikációs technikákkal foglalkozunk, amelyek hasznosíthatóak a gyermekotthonokban élő és hátrányos helyzetű fiatalokkal való foglalkozás során. A projekt eredményeként módszertani segédanyag készül a gyermekotthonban élő fiatalok támogatása témájában, amelyet széles körben, nemzetközi szinten is megosztunk.

Szívesen részt vennél a tréningfolyamatban?

Kattints a részletekért és a jelentkezésért!

Kapcsolat

1116 Budapest
Mélykút utca 7.

+36 (70) 321 5323

 

Kövess minket

Kövess minket

a Facebook-on!

Kövess minket

az Instán!

Tegyél jót  2016  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Impresszum