Adj 1% esélyt!

A Szülők Háza Alapítvány állami gondoskodásban élő gyerekek és hátrányos helyzetű családok számára nyújt támogatást. Ehhez a munkához a Te hozzájárulásodra is számítunk.

Az 1%-os felajánlások segítenek bennünket abban, hogy eljussunk az állami gondoskodásban élő gyerekekhez, illetve őket és a hátrányos helyzetű családokat autóba/buszra/vonatba ültethessük és elvigyük a különféle élményprogramokra. A kulturális és sportrendezvények, koncertek, kreatív programok, nyaralások, városnézések kinyitják a világot azok számára, akiknek a kerítésen vagy a falu határán túli világ másként elérhetetlen lenne. Ha látják, hogy a világ izgalmas és szép, ők is vágynak rá, hogy megismerhessék, lesz motivációjuk arra, hogy kitörjenek saját hátrányos élethethelyzetükből.

Ajánld fel adód 1%-át a Szülők Háza Alapítvány javára!
Adószám: 18731813-1-07

Köszönjük a támogatásod!

Segítség az adó 1%-ának felajánlásával kapcsolatban

Meddig kell nyilatkozni az adó 1%-ának felajánlásáról?

2021. május 20-ig, az általános adóbevallás határidejéig.

Hogyan kell nyilatkozni az adó 1%-ának felajánlásáról?

Ha van ügyfélkapu regisztrációd, akkor az  ESZJA (online) felületen keresztül gyorsan és egyszerűen tudod benyújtani a nyilatkozatot.
Regisztráció nélkül itt tölthető ki online az 1%-os nyilatkozat.

2018-tól megszűnt a munkáltatói adómegállapítás, ettől függetlenül a munkáltató továbbra is összegyűjtheti az alkalmazottak 1+1 %-os nyilatkozatát. Ebben az esetben az 1%-os nyilatkozatod add át neki legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban, amelyre írd rá az adóazonosító jeledet és a ragasztáson átnyúlóan írd alá a boríték hátoldalát.

Ha éppen arra jársz, az EGYSZA nyomtatványt személyesen is leadhatod a NAV bármelyik kirendeltségén.

Mi történik az adó felajánlott 1%-ával?

Amikor a Szülők Háza Alapítvány megkapja – jó eséllyel erre csak hosszú hónapok múlva kerül sor – már kész tervünk lesz arra, pontosan mire fogjuk költeni. Amire leginkább szükségünk van: a gyerekek és családok szállításához jármű, illetve a járművekbe üzemanyag. Emellett a programokon sok kreatív eszközt használunk, erre mindig jól jön a felajánlás. Ha nem csupán az adódból, hanem ezen túl is szívesen támogatnál bennünket, kérjük, felajánlásodat erre a számlára utald: CIB Bank 10701087-69409866-51100005

 

 

 

Kapcsolat

1115 Budapest
Bartók Béla út 92-94.

+36 (30) 179 82 17

 

Kövess minket

Kövess minket

a Facebook-on!

Kövess minket

az Instán!

Tegyél jót  2016  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Impresszum