Szülők Háza Család és KarrierPONT Győr

A Szülők Háza Család és KarrierPONT a Szülők Háza Alapítvány, a Kommunió Alapítvány és a Győri Család- és Gyermekjóléti Központ konzorciumában az EFOP-1.2.9-17 Nők a családban és a munkahelyen című Széchényi 2020 pályázat keretein belül jött létre.

Célunk egy olyan térségi munkaerő-piaci állapot kialakítása, amely helyi megoldásokra és együttműködésekre alapozva megkönnyíti az atipikus munkavállalást és a munkaerő-piaci szempontból hátrányos helyzetű kisgyermekes családok munkaerő-piacra való gyorsabb visszatérését, javítva a kisgyermekes családok helyzetét. Ezen belül kiemelten fontos a család és a munka összeegyeztetésének előmozdítása, valamint a harmonikus családi élet feltételeinek támogatása. A győri Család és KarrierPONTban a nyitvatartási időben betérő érdeklődők személyre szabott álláskeresési- és mentálhigiénés tanácsadást kaphatnak, illetve részt vehetnek tájékoztató napokon, képzéseken, fejlesztési programokon.

Az EFOP-1.2.9-17 Nők a családban és a munkahelyen pályázat keretében 2018 év végéig 71 Család és KarrierPONT nyílt meg Magyarország területén.
Büszkék vagyunk rá, hogy ezek közül az egyik a győri Szülők Háza Család és KarrierPONT!
Honlap: https://szulokhaza.hu/gyor/csak/

Kapcsolat

1116 Budapest
Mélykút utca 7.

+36 (70) 321 5323

 

Kövess minket

Kövess minket

a Facebook-on!

Kövess minket

az Instán!

Tegyél jót  2016  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Impresszum