Hírek

Pilisszántó

Tegyél jót! Karácsony Pilisszántón

A Tegyél jót! Ülj mellém! program következő megállója egy kétnapos karácsonyi ünnepség, amelyet Pilisszántón töltünk. Az eseményre olyan gyerekeket várunk, akiket karácsonykor nem visznek haza. Tudjuk, hogy sokuknak a legnagyobb ajándék egy támogató család lenne. Családot teremteni, minden gyereket hazavinni nem tudunk, de egy olyan eseményt, melyben megtapasztalhatják, hogy a karácsony valóban a szeretet ünnepe, meg tudunk valósítani. Ha szívesen részt vennél az eseményen, jelentkezz a tegyeljot@tegyeljot.hu e-mail címen vagy hívj minket a +361-246-0880-as telefonszámon. Az Alapítvány örömmel fogadja karácsonyi ajándékok felajánlását, valamint anyagi támogatást az ajándékok beszerzéséhez és a program lebonyolításához a következő bankszámlaszámra: CIB Bank 10701087-69409866-51100005.
_MG_0597

Tegyél jót! Gálaest a Gyerekekért

2017. december 4-én hagyományteremtő Gálaesttel köszöntöttük a Tegyél jót – Ülj mellém! programban résztvevő önkénteseinket, partnereiket és támogatóinkat a Benczúr Házban. Az esemény célja az együttműködők köszöntésén túl a Szülők Háza Alapítvány szakmai programjának bemutatása volt. A programon több mint 25 állami gondoskodásban élő gyermek is részt vett, akik gálaműsorral készültek a vendégeknek. Az est házigazdája dr. Kemény Dénes, a Szülők Háza Alapítvány alapítója volt.
ponis elmenynap november

Újabb hétvége zárult sok élménnyel Budapesten

Az időjárás is beállt a jótevőink sorába vasárnap délután, és lehetővé tette, hogy örömet szerezzünk budapesti gyermekotthonokban élő gyerekek egy csoportjának. November 12-én lovaglás, állatsimogató és kézműves foglalkozás várta őket a Kelenvölgyi Lovardában, majd a Szülők Háza újbudai egységében folytattuk az élménydélutánt, ahol a finom uzsonna mellett egy izgalmas bűvész-show és az elmaradhatatlan közös buli koronázta meg a hétvégét. Mindenkinek köszönjük a segítséget és a részvételt, valamint a képeket Böröczki Gábornak és Markowski Eszternek!

ponis elmenynap

Gyertek velünk jót tenni a Pónis élménynapunkra!

2017. november 12-én az idei utolsó szabadtéri élménynapunkra hívunk és várunk mindenkit, aki szeretne egy tartalmas délutánt eltölteni a Tegyél jót! csapattal, ami egy délután erejéig lovakkal, kutyákkal és más kedves állatokkal egészül ki. A gyerekeknek vezetett lovas foglalkozást szervezünk a Kelenvölgyi Lovardában, a kézzel fogható emlékekről pedig tematikus kézműves program során gondoskodunk. A délután második felében a Szülők Háza Újbuda Bölcsője Családi Központba megyünk, ahol játszóházi programok és bűvész-show teszi izgalmassá a gyerekek hétvégéjét.

Ha szívesen csatlakoznál, keress minket a tegyeljot@tegyeljot.hu email címen, a Tegyél jót! facebook oldalán vagy a +3612460880-as telefonszámon, hogy megbeszélhessük a részleteket!

Marionnaud

A Marionnaud is csatlakozott a Szülők Háza jótevőihez

2017. október 24-én a Marionnaud profi sminkes csapata ingyenes tanácsadással és próbasmink elkészítésével segítette a budapesti Szülők Házás anyukákat a gazdagréti Szülők Házában. A kiváló hangulatő délutánon a résztvevők hasznos praktikákat sajátíthattak el a helyes bőrápolásról és ötleteket kaptak arra is, hogyan sminkeljék magukat, ha állásinterjúra készülnek. Ezúton is köszönjük a Marionnaud csapatának szakértő segítségét!

szent miklos elmenynap

Tegyél jót! délutánt tartottunk a Szent Miklós Gyermekotthonban

2017. október 20-án a III. kerületi Szent Miklós Gyermekotthon lakóival töltöttünk  együtt egy izgalmas élménydélutánt. A gyerekekkel őszi képeket készítettünk, társasoztunk, mesét olvastunk, és természetesen nem maradt el a körömfestés, az arcfestés és a karaoke buli sem. A program végén egy bűvész is ellátogatott hozzánk, aki varázslatos percekkel és utánozhatatlan luficsodákkal ajándékozta meg a gyerekeket. A képeket köszönjük Böröczki Gábornak, ide kattintva ti is megnézhetitek, hogy telt a legutóbbi élménynapunk.

Szent Miklós

Őszi élménynap a Szent Miklós Gyermekotthonban

2017. október 20-án, pénteken a budapesti Szent Miklós Gyermekotthon lakóihoz látogatunk el, hogy egy hangulatos őszi élménydélutánt töltsünk el együtt. Ha te is szívesen velünk tartanál, keress minket további információkért a tegyeljot@tegyeljot.hu email címen vagy a +3612460880-as telefonszámon!

Tegyünk jót együtt, mert minden élet érték!

Tegyel jot_Szatok03

Tegyél jót! nap Szátokon

Szeptember 30-án önkéntes családokkal közösen a szátoki Margaréta Gyermekotthonba látogattunk, ahol a Rendi takarítócsapatának segítségével megszépítették a gyerekek otthonát. A rendezvényen részt vettek a Class FM műsorvezetői, Janklovics Péter, Pataki Zita és Stohl András is, akik jó hangulatú beszélgetés keretében meséltek a gyerekeknek pályájuk alakulásáról, és velünk tartott Fábián Éva énekesnő és a Rossmann Magyarország Kft. képviselői is “Tegyél jót! nap Szátokon” bővebben

Ásó, kapa, nagykaland (2)

Szombaton a cél újra Szátok!

Szeptember 30-án, szombaton az „Ásó, kapa, nagykaland” akciónk keretében újra ellátogatunk a szátoki gyermekotthonba, hogy megszépítsük a gyerekek otthonát, és egy élményekkel teli napot szerezzünk nekik.  A közösségi takarítás mellett palacsintasütéssel, sportprogramokkal, kézműves foglalkozással és karaokeval is igyekszünk színesebbé tenni a hónap utolsó hétvégéjét.

A program szervezésében és az adománygyűjtésben ezúttal a Class FM is segítségünkre volt, aminek köszönhetően az eseményre ellátogat a rádió két műsorvezetője, Stohl András és Pataki Zita is, az otthon megszépítésében pedig egy profi takarítócsapat is segítségünkre lesz.

II. Szülők Háza Önkéntes Találkozó

II. Szülők Háza Önkéntes Találkozó

2017. szeptember 13-án, szerdán 18 órakor tartjuk a Szülők Háza II. önkéntes találkozóját, ahova szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki szeretne többet tudni Alapítványunk tevékenységéről és szívesen csatlakozna lelkes önkéntescsapatunkhoz. A találkozó során levetítjük a Tegyél jót! programot bemutató kisfilmünket, ismertetjük az idei évre tervezett programjainkat és lehetőség lesz kötetlen ismerkedésre is.

Várunk titeket szeretettel szeptember 13-án szerdán 18.00-kor a Szülők Háza Alapítvány irodájába a 1114 Budapest, Kosztolányi Dezső tér 7. 5.emelet 2/A szám alá. Bármilyen kérdéssel keressetek minket bizalommal a tegyeljot@tegyeljot.hu email címen vagy a +361/346-0880-as telefonszámon.