Tegyél jót!

…mert az menő!

  • Tudtad, hogy van sok olyan állami gondozott gyerek, aki azért nem megy télen kirándulni, hógolyózni, sportolni, mert nincs meleg ruhája, cipője, sportszerekről pedig nem is álmodhat?
  • Neked van olyan cuccod, amit már meguntál vagy kinőttél és csak foglalja a helyet a szekrényben?

Ha igen, akkor itt az ideje, hogy menő legyél!

Hozd be a suliba:

  • az olyan gyerekholmikat, amik jó állapotúak (nem szakadt, nem lyukas, nem foltos)
  • a cipőket, amiket kinőttél, de hordhatók
  • a sportszereidet, amiket már rég nem használtál (roller, görkori, gördeszka, bicikli stb.)

és segíts vele olyan gyerekeknek, akik ugyanúgy szeretnének jól kinézni és sportolni, mint te, csak nekik nehezebb mindezekhez hozzájutni.

 

Mit tegyél:

1️⃣ Szervezd meg iskola, óvodai, bölcsődei, szomszédsági, egyházi, családi vagy bármely hozzád közel álló közösségedben a használható, tiszta, főképpen ruhák, cipők és sporteszközök gyűjtését. Hamarosan közzétesszük a plakátunkat, amelyet le tudsz tölteni és fel tudsz használni a gyűjtéshez, szervezéshez.

2️⃣ Helyezz ki egy tetszőleges gyűjtő dobozt, ahova érkezhetnek az adományok.

3️⃣ Október 12- én, reggel 8 órától hozd el az összegyűjtött adományokat Budaörsre, a Szent Benedek Iskola Budaörsi Tagintézményébe.
🏫Pontos cím: 2040 Budaörs, Esze Tamás u. 3.

👟👕👖👚🧥🧤🧣🧢

Hogyan történik az adományozás?

1. Délelőtt KÖSZI – s ( Közösségi Szolgálat) diákok segítségével és önkéntes csaladjainkkal szétválogatjuk a beérkezett adományokat.

2. Délután érkeznek az ország több gyermekotthonából a gyerekek, akik egy játszós élmény nap keretében kiválogathatják és elvihetik a számukra kedves ruha darabokat.

3. A megmaradt ruhákat elszállítjuk további gyermekotthonok számára.

Tarts velünk az élmény napon is, ha kedved tartja és időd engedi! Légy része a Tegyél Jót! csapatának, mert “jót tenni jó”!

További részletekkel hamarosan jelentkezünk!

www.tegyeljot.hu

 

Mi, a Szülők Háza Alapítvány munkatársai, diákok segítségével 2019. október 12-én az összegyűlt dolgokat szétválogatjuk, és kiosztjuk a gyermekotthonok kis lakóinak.

 

Köszönjük, hogy segítesz!

 

#bicikli             #menőcucc                  #cipő                #póló                               #sportszer      #ruhagyűjtés