Több mint 1 millió Ft értékben adományozott a pelenka.hu webshop – gondoskodó anya vagyok közössége Alapítványunk kedvezményezettjei számára.

Összefogott az ország piacvezető baba-mama webáruháza, és a Szülők Háza Közhasznú Alapítvány, hogy a gyermek- és csecsemőotthonokban élő gyermekek életén tudjanak segíteni.

Az együttműködés eredményeként a Pelenka.hu és a Szülők Háza Alapítvány közösen dolgozik azon, hogy javítsák az állami gondoskodásban élő gyermekek és nehéz sorsú családok életét. Az e-kereskedelmi cég tárgyi adományokkal és pénzügyi támogatással segíti az alapítvány munkáját és reményeik szerint ezzel közvetlenül is hozzá tudnak járulni az arra rászorulók életminőségének javításához, mindennapi életük megkönnyítéséhez.

Az adományok átadására egy jótékony célú Nőnaphoz kapcsolódó eseményünkön került sor.

„Hiszem, hogy egy társadalom akkor lehet egészséges, ha működik a szolidaritás. Ha a tehetősebb cégek, a sikeres emberek valamit visszajuttatnak a közösség számára. Támogatást, segítséget, de nem alamizsnát. Amikor olyan eltökélt és hatékonyan működő szervezettel találkozunk, mint a Regős Judit elnökasszony által megálmodott Szülők Háza alapítvány, akkor igyekszünk akár erőnkön felül is támogatni a kezdeményezést, hiszen pontosan tudjuk, hogy az általunk biztosított erőforrások milyen módon kerülnek felhasználásra” – Csereklei Zoltán

Pelenka.hu, alapító, ügyvezető igazgató.

Köszönjük 🙏🏻. Mert minden élet érték!