Számunkra az Angyaljárat nélkül már nincs karácsony, nagy örömmel és izgatottsággal indult a 2022-es Angyaljárat útjára, 15 gyermekotthon részvételével az idén is 500 gyermek karácsonyát tehettük még szebbé.

A programban résztvevő gyermekotthonok lakói karácsonyi levélben kértek ajándékot az Angyaloktól. Önkénteseink pedig angyali arcukat felöltve boldogan teljesítették ezeket a karácsonyi kívánságokat. Idén a nagy közös karácsonyfa alá helyeztük el mindegyiket, amíg elérkezett az ajándékozás ideje.

 

Több ezer kilométert megtéve a Szülők Háza Közhasznú Alapítvány Angyaljárata, az Angyalok névre szóló ajándékait személyesen vitte el az ország legeldugottabb részére is, oda, ahol állami gondozott gyerekek élnek. Az útra több önkéntesünk is elkísért minket, hogy angyali küldöttként átadják a gyerekeknek a Karácsony üzenetét, hogy minden élet érték és senki sem született hiába!

Főangyalunk Nyári Alizzal is velünk tartott, amikor a TegyélJót! Program budapesti gyermekotthonait jártuk végig. Mindenhol kedves ünnepi műsorral „szeretet vendégséggel” vártak bennünket és kaptunk sok-sok ölelést is ajándékba.

Készült egy kedves és megható kis film is azoknak akik személyesen nem tudtak ott lenni, amely a Galéria – Videóink menü alatt megtalálható.

Köszönjük Nektek Angyalok, hogy ilyen lelkesek vagytok és évről-évre egyre többen vagyunk!

 

További képek az eseményről a Galéria menüben találhatóak.