Nagy örömünkre szolgál, hogy ma a Magyar Sport Napján, bejelenthetjük, hogy elidult www.charityforfriendship.com, – Jótékonysággal a Barátságért Aukciós Programunk.
A felajánlott tárgyakból és relikviákból befolyt összeget, nyári csere táboroztatási programunkra fordítjuk. Partnerünk a marokkói Tibu Maroc Egyesület, amely a sport eszközével segíti a társadalmi felzárkóztatást.
Bízunk benne, hogy jóvoltotokból elindulhat, ez a reményeink szerint hagyomány teremtő program sorozat, és sok-sok országgal tudunk majd „jóban lenni” – mert „jóban lenni jó”
Köszönjük a Vasas SC-nek, hogy elsők között csatlakozott a programhoz. A felajánlásuk, pedig nem más, mint a kétszeres olimpiai bajnok Szilágyi Áron saját kezűleg dedikált kardja. Fogadjátok szeretettel Jenkei Dániel, Vasas SC, kommunikációs
vezető, köszöntőjét. 
https://www.facebook.com/tegyeljot/videos/788887288683856 
A Szülők Háza Alapítványt Dr. Kemény Dénes, válogatott vízilabdázó, háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitány, a Vízilabda Szövetség volt elnöke hozta létre 2015-ben. Az Alapítvány állami gondoskodásban élő gyerekek és hátrányos helyzetű családok számára nyújt támogatást.
Alapítónk egy általa dedikált vízilabdával támogatja „Jótékonysággal a barátságért” programunkat.