2018. július 21-én az Alapítványunk Jótékonysági Golfversenyt és Családi Napot rendezett a Solcon Creative csapatával együtt Alcsútdobozon a Pannónia Golf Clubban. A rendezvényre kicsik és nagyok számára is rengeteg programmal készültünk, minden korosztály megtalálta a szórakozási lehetőséget.

A nap folyamán a versenyen a profi golfozók vehettek részt, a vendégeink közül a nagyobbak és a felnőtt korosztály pedig szintén próbára tehette tudását a pályán. A golfon kívül a Hovány Autószalonok által hozott autók kipróbálására is volt lehetőség, tesztvezetésre lehetett vinni az elektromos autókat is. A gyerekeknek kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel és csillám tetoválással készültünk, Lui bűvész előadása pedig minden korosztály számára izgalmas volt.

Alapítványunk alapítója, Kemény Dénes és a MOB elnökségi tagjai közé választott Vári Attila örömmel dedikált az eseményen. A vízilabda szövetség elnökeként a csapat által felajánlott relikviákért szintén lehetett licitálni, mindezzel az Alapítványt támogatva.

A rendezvény egyik célja a befolyt támogatásokból alapítványi kisbusz, a „Tejó” busz megvásárlása, amivel a gyermekotthonokban élő gyermekeket még több helyre, még több élményprogramra juttathatjuk el, illetve az összegyűlt adományokat is elszállíthatjuk a rászorulóknak. A rendezvényen egy lépéssel közelebb kerültünk hozzá, már a busz kerekeire összegyűlt a pénz, ami a sok-sok segítőkész embernek köszönhető és boldogok vagyunk, hiszen a legapróbb felajánlás is közelebb visz ahhoz, hogy előbb-utóbb megvehessük az áhított buszt. Hálásak vagyunk a számos magán ember mellett a különböző vállalatoknak és cégeknek amiért mellénk álltak és támogattak ebben a neves ügyben. Azok, akik esetleg nem tudtak a rendezvényen részt venni, de szívesen segítenének az alapítványi kisbusz megvásárlásában, az alábbi számlaszámon gyűjtjük az adományokat és nagyon hálásak vagyunk a segítségért!

Szülők Háza Alapítvány CIB Bank 10701087-69409866-51100005

A rendezvényen két meglepetésben is részünk volt: a cseppkői gyermekotthonban élő Mezei Tímea csodálatos hangjával elvarázsolta a vendégeket, csakúgy, mint Orbán Viktor miniszterelnök urat, aki magán emberként volt a helyszínen, a produkció után gratulációját fejezte ki a kis hölgynek. A támogatóink szintén találkozhattak a gyerekekkel, – többeknek ez volt az első ilyen alkalom, – majd megosztották velünk, hogy a beszélgetésekkor megfogalmazódott bennük is a gondolat, hogy lehetőség szerint szeretnék támogatni a gyerekeket.

A rengeteg visszajelzés azt mutatta, hogy mindenki jól érezte magát és szükség van ilyen rendezvényekre, nagyon hálásak vagyunk, hogy ez létrejöhetett és bízunk benne, hogy a jövőben lehetőségünk lesz még sok-sok hasonlón részt venni közösen!