A Magyar Állami Operaházban a mindenkori köztársasági elnök számára biztosított királyi páholyt, decemberben Novák Katalin Magyarország Köztársasági Elnöke megnyitotta a családok előtt, hogy minél többen élvezhessék az Operaház színes, színvonalas előadásait. Első körben a hazai családszervezeteken keresztül a matiné előadásokra látogathatnak el azok a családok, akik nehezebben jutnak színházi vagy egyéb kulturális élményekhez. A köztársasági elnök szívügye a családok támogatása, így kezdeményezésével azt szeretné elérni, hogy a magyar családok közül minél többen élvezhessék az Operaház színes, színvonalas előadásait. Első ízben a hazai családszervezeteken keresztül a matiné előadásokra látogathatnak el azok a családok, akik nehezebben jutnak színházi vagy egyéb kulturális élményhez.

Alapítványunkat az a rendkívüli megtiszteltetés érte, hogy az általunk meghívott családokat decemberben a Diótörő előadás élményével ajándékozhattuk meg, méghozzá abból a páholyból nézve, amiből valaha I. Ferenc József és Sissi királyné, de említhetnénk II. Erzsébet vagy Fülöp herceg csodálta az előadásokat.

Januárban ilyen örök élményben lehetett részük a Szülők Háza Közhasznú Alapítvány Mónosbéli Gyermekotthonban élő, illetve dolgozó, Szent Antal Díjasainak amikor a Pomádé Király című előadást tekintették meg a királyi páholyból.

Köszönjük a semmihez sem hasonlítható kulturális élményt!

Mert minden élet érték!

 

További képek elérhetőek a Galériában.