Több hónap bezártság után végre ismét találkozhatunk a Tegyél jót! programunkhoz kapcsolódó állami gondoskodásban élő gyerekekkel. Ahogy minden évben, idén is elviszünk két turnusban 80 gyermeket nyaralni, ezúttal Diósjenőre.
Mivel alapítványunk tabletekkel járult hozzá a gyerekek online oktatásához, a tábor témája a digitális világ és a zene, tehetséggondozás. Felkérésünkre sok művész, sportoló és a tudományos világ képviselője fogott össze egy emberként, mellénk álltak és részt vettnek a táborban. A tábor első hete is bővelkedett (sztár)vendégekben. Előadást hallgattunk a digitális világban való eligazodásról. Felejthetetlen koncerttel ajándékozott meg bennünket Oláh Gergő. Az elmaradhatatlan T-faktor tehetségkutató programon a zsűri elnökeként vett részt Gájer Bálint aki minikoncertet adott és fergeteges hangulatot varázsolt a gyerekeknek. Meglátogatta a táborlakókat dr. Tóth Frank válogatott vízilabdázó, aki egy valódi vízilabdaedzést tartott számukra.
A második héten vendégünk volt Seres Szilárd etikus hacker és egy felejthetetlen délutánt töltött velünk alapítványunk elnöke, dr. Kemény Dénes. Szerdán fellépett egy valódi jazzkoncerttel a Modern Art Orchestra Fekete-Kovács Kornél vezetésével.
A T-faktor zsűri elnöke Nyári Károly volt, aki már nem először állt mellénk és vett részt alapítványunk programján. Nagyon fontos számunkra az, hogy pozitív jövőképet adjunk a gyerekeknek és nem utolsósorban észrevegyük és láthatóvá tegyük a bennük rejlő tehetséget is. Nyári Károly kiváló partner ebben: példamutatásával, szakmai hozzáértésével és nem utolsósorban derűs empátiájával rendkívül motiváló a gyerekek számára. A zsűrizés mellett természetesen sor került közös muzsikálásra is fantasztikus hangulatot varázsolva a kis táborlakók számára.
Hálásak vagyunk vendégeinknek, önkénteseinknek, támogatóinknak és a nevelőknek, akik mellénk álltak és segítettek a tábor létrejöttében!
Nézd meg a táborról készült képgalériát!