2018. szeptember 1-én nyárzáró napot szerveztünk a nyári programjainkon résztvevő gyerekeknek és nevelőiknek Dunaharasztin a Szöglet műfüves labdarúgópályán.

Az élménynapon a gyerekeknek több programmal készültünk, a helyszín jóvoltából focikupa került megrendezésre, ahol a gyermekek az önkéntesekkel és nevelőkkel együtt csapatokat alkottak és mérkőztek meg a kupáért. A foci mellett több program közül lehetett választani, volt kézműves foglalkozás, arcfestés, körömfestés is, illetve a délután folyamán előkerült a karaoke gép is, a gyerekek és a felnőttek közösen énekelték az ismert dalokat. A nap meglepetéseként a részvevők először láthatták a Verőcei táborról készült kisfilmünket, ami felidézte a nyár közepén megrendezett tábor kellemes és örömteli pillanatait. A helyszínen a vendéglátóink szendvicsekkel és pogácsával várták a résztvevőket, ebédre pedig hotdogot ettünk, a gyerekek nagy örömére.

Az élménynapra egy összefogás keretében tanszergyűjtési akciót szerveztünk, ami nagy sikerrel zárult: az összes leendő kis elsősnek sikerült tanszerekkel megtölteni a felajánlott iskolatáskákat és ezen felül a már iskolás gyerekek is örömmel vehették át a füzeteket, tolltartókat, egyéb tanszer adományokat.

Ezúton köszönjük a Rossmann angyalainak a részvételt, akik személyes felajánlásaikkal is hozzájárultak a gyermekek könnyebb iskolakezdéséhez. Köszönjük az önkénteseinknek a részvételt és az időt, amit a gyermekekre szántak. Köszönjük a rengeteg felajánlást, amit a Hotel Mediterránban gyűjthettünk a rendezvényig és nagy szeretettel adhattuk át a támogatók nevében a gyerekeknek! Köszönjük, hogy a Tegyél jót! programhoz már csatlakozott barátaink, ismerőseink folyamatosan hírünket adják, hiszen mindig nagy öröm újabb és újabb tagokat köszönteni a csapatban! 🙂