Mozgalmas nyarat tudhatunk maguk mögött: a nyári szünet egy háromnapos budapesti kirándulással indult, majd két egyhetes Tegyél jót! élménytábor követett Verőcén.

Most számunkra is elérkezett a kikapcsolódás és a pihenés ideje az utolsó nagy nyárzáró élménynapunkig.
Azonban fontos, hogy a gyerekek számára a nyári időtöltésen túl az iskolakezdést is megkönnyítsük, ezért 2019. augusztus 12. és augusztus 30. között az elmúlt évekhez hasonlóan – idén is tanszergyűjtési akciót szervezünk, ezért szívesen veszünk minden olyan felajánlást, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy a gyerekek felkészülten kezdhessék meg a következő tanévet.

A tanszerek közt örömmel fogadunk új vagy jó állapotú füzeteket, író- és rajzeszközöket, körzőt, vonalzót, rajzlapot, nyomtatópapírt, iskolatáskát és bármit, ami az iskolakezdéshez kapcsolódik.

Az adományokat 2019. augusztus 12-étől minden hétköznap 10:00- 16:00 óra között leadhatjátok a Szülők Háza Alapítvány irodáján (1113 Budapest, Bartók Béla út 92-94.) vagy a Hotel Mediterran Budapest recepcióján (1118 Budapest, Budaörsi út 20/a)

 Nagyobb adomány esetén kérjük telefonon egyeztessetek velünk előtte a +36 (30) 179 82 17 telefonszámon vagy a tegyeljot@tegyeljot.hu e-mail címen.

Köszönjük, ha akár egy megosztással is hozzájárultok ahhoz, hogy a gyerekeknek könnyebb legyen az iskolakezdés! 🙂