Alapítványunk a nyári szünet során számos programot, tábort és kirándulást szervezett az állami gondozásban élő gyerekeknek. Az ősz közeledtével fontosnak tartjuk, hogy a nyári időtöltésen túl az iskolakezdést is megkönnyítsük a gyerekek számára, ezért 2017. augusztus 10. és augusztus 26. között tanszergyűjtési akciót hirdetünk állami gondozásban élő iskolásoknak. A tanszerek közt örömmel fogadunk füzeteket, író- és rajzeszközöket, körzőt, vonalzót, rajzlapot, nyomtatópapírt, és bármit, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy a gyerekek felkészülten kezdhessék meg a következő tanévet.
Az adományokat a Tegyél jót! nyárbúcsúztató eseményének keretében adjuk át 2017. augusztus 26-án Dunaharasztin, ahol összegyűlnek többek közt a mónosbéli, a soproni, a szátoki, valamint több budapesti gyermekotthon lakói és dolgozói is, hogy együtt zárjuk le ezt az élményekben gazdag nyarat, és közösen indítsuk el a következő, sikerekkel teli iskolaévet.
Az eseményre szeretettel várunk minden felajánlót, aki szeretné megismerni a Tegyél jót! csapatot, és minden érdeklődőt is, aki érdeklődik alapítványunk tevékenysége iránt és személyesen is megtapasztalná, hogy milyen érzés egy sokszínű, befogadó és összetartó közösséghez tartozni.
Az adományokat 2017. augusztus 10-től a hét minden napján, a nap bármely szakában leadhatjátok a budapesti Mediterran Hotel recepcióján (1118 Budapest, Budaörsi út 20/a), vagy személyesen is elhozhatjátok a nyárzáró ünnepségünkre, Dunaharasztira.

A nyárbúcsúztató esemény nyilvános, de az előzetes szervezés miatt regisztrációhoz kötött, amit a tegyeljot@tegyeljot.hu email címen, vagy a 0612460880-as telefonszámon tudtok megtenni augusztus 22-ig.