A Szülők Háza Alapítvány elnöke  Regős Judit március közepén az Egyesült Államokban járt. Büszkék vagyunk arra, hogy az ENSZ és a Világbank, valamint a magyar követség rendezvényein is alkalma volt bemutatni az alapítványt és a Tegyél jót! programot és mindenhol nagy sikert aratott az előadása.

“Women we need you more than ever”

Judit New Yorkban az ENSZ nők jogairól tartott közrgyűlésen vett részt – CSW63 (Commission on the Status of Women) -, majd egy ENSZ rendezvényen több jó gyakorlat mellett beszélhetett a családok közösségbe való bevonásának nemzeti gazdasági vonatkozásáról. Az eseményen felszólalt Dr. Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár, Batthyány-Schmidt Margit a Magyar Női Unió elnöke, Molnár Balázs a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) helyettes vezetője, Mészáros Mónika Alíz az Intellexi Kft tulajdonosa és Lotta Folkesson, a Copa-Cogeca női bizottság elnöke. Nagy megtiszteltetés, hogy Bogyai Katalin ENSZ nagykövet asszony és Szily Katalin miniszterelnöki megbízott is a Tegyél jót! kitűzőjét viselte a rendezvényen.

New York után Washington következett, sűrű programmal

„Making families great again” címmel nagyszabású családügyi konferenciát rendezett a washingtoni magyar nagykövetség, amelynek a Jefferson Libary adott helyet. A magyar delegációt Novák Katalin államtitkár vezette. Az eseményen több szenátusi képviselő mellett felszólalt a Fehér Ház stratégiai kommunikációs igazgatója is.
Óriási elismerés, hogy elnök asszonyunk az amerikai legnagyobb családszervezetek – például a Family Watch – képviselőivel egy panelben mutathatta be alapítványunkat, akik érdeklődésüket fejezték ki munkánk iránt.
Szintén Washingtonban rendezték meg a IV. Regionális Diaszpóra Értekezetet, ahol számos Amerikában élő magyar közösség képviseltette magát. Juditnak itt is volt alkalma beszélni a Szülők Házáról és lehetősége volt bemutatni a győri Család és Karrier Központ működését és a Kopp Mária Népesedésért és Családokért Kutató Intézetet is.
A nagyrendezvények után Judit meghívást kapott egy magyar állampolgári eskütételre, illetve a nagykövetség által rendezett március 15-i ünnepségre is.
Az utolsó két napon elnökünk a Világbankban ismerkedhetett különféle, a világ legszegényebb embereinek segítséget nyűjtó projektekkel. Különösen nagy megtiszteltetés, hogy ezek között bemutathatta a Szülők Háza koncepciót, így a Tegyél jót! program valóban világhírűvé vált.