Mindenki megérdemli a mindennapi higiéniát, hisz minden élet érték!

Immár 3 éve a Szülők Háza Alapítvány TegyélJót! programja keretében Nőnapkor több száz higiéniás csomagot gyűjt össze és juttat el az állami gondoskodásban élő gyermekek és a nehéz sorsú családok nőtagjai számára.

A higiéniás csomagokon túl idén tisztítószerekkel és babaholmikkal is szeretnék könnyíteni az érintett lányok, anyukák életét, illetve alkalmi / ünnepi ruhákkal csinosabbá varázsolni a fontosabb pillanataikat az életükben.

Az összeállított csomagokat 2023.02.24.-2023.03.10-ig lehet eljuttatni a Szülők Háza Közhasznú Alapítvány 1116 Budapest Mélykút utca 7. címre postai úton vagy személyesen hétköznap 9-17 óráig.

A csomagok átadása a TegyélJót! Nőnapi esemény keretein belül történik 2023.03.11-én 11 órától a Szülők Háza Kelenvölgyi Központjában (1116 Budapest, Mélykút utca 7.). Az eseményen gyermekotthonok nagylányai és nevelőnői, nehéz sorsú családok nagylányai, fiatal, nehéz sorsú anyák vehetik majd át a segítő csomagokat.

TegyélJót! Nőnapi esemény programterve

11.00    Nagy-Vargha Zsófia Fiatalokért Felelős Helyettes Államtitkár Asszony köszöntő beszéde, Kulturális és Innovációs Minisztérium

11.10    Ünnepélyes megnyitó – Regős Judit Szülők Háza Alapítvány elnök

11.15     Csereklei Zoltán ügyvezető beszéde, Pelenka.hu

11.20    Pelenka.hu csomagok átadása

12.00    Hogyan legyél stílusos! előadás, utána folyamatos tanácsadás Ilkaházi Júlia a SilverChic Model Agency alapítója, aki Magyarországon egyedülálló módon érett modellekkel foglalkozik, valamint megjelenés tréningeket szervez 40 év feletti nőknek.

Csókási Lilla stílustanácsadó a SilverChic indulása óta a stáb tagja, állandó stílusszakértője. „Az évek során megtanultam, hogy mi a fontos egy ruhában: a nő, aki viseli.” Yves Saint Laurent.

14.00    Előadás menstruációs higiéniáról, önkéntes szakértő segítségével

16:00    Program zárása

Az eseményen résztvevők színes programokon vehetnek részt: menstruációs higiéniáról szóló előadáson, Hogyan legyél stílusos! előadáson, tanácsadáson a SilverChic Model jóvoltából, illetve fodrász, sminkes, manikűrös tanácsadáson is a Beauty By Teo szalon közreműködésével.

A program fő támogatója a Pelenka.hu, akik mosószerekkel, öblítőszerekkel és bébiételekkel támogatják a programot.

A pelenka.hu oldaláról minden olyan termék elérhető, amelyre a kampány során szükség lehet, és a náluk történő vásárlással további támogatásban részesül a TegyélJót! program: www.pelenka.hu

Várunk Mindenkit szeretettel!