A Tegyél jót! Nyárbúcsúztató Élménynapunkra hagyományosan Dunaharasztin, a Szöglet műfüves labdarúgópályán került sor augusztus 31-én. Az eseményen a nyaralóprogramjainkon résztvevő gyerekek, nevelőik és az alapítvány önkéntesei vettek részt. A nap folyamán kreatív- és sportfoglalkozások, zenés-táncos programok várták a gyerekeket és érkeztek meglepetésvendégek is. 
A napindító bemelegítést Kutasi Kelly master trainer személyi edző tartotta, aki ajándékkal is kedveskedett. A gyerekek nagyon szeretik a csupacukor nyalókát, Kelly annak egészséges változatával lepett meg minden kis vendéget. Király Béla showtánc világbajnok, aki részese volt az idei nyári tábornak ismét eljött hozzánk és elhozta az Alice csodaországban produkciót. Három táncosával ebből adtak elő részleteket, majd Béla megtanított egy koreográfiát, amit a fellépő művészekkel közösen adtunk elő.
Ebédre a gyerekek nagy örömére hot dog-ot ettünk, ketchuppal, mustárral, hagymával – kinek-kinek ízlése szerint 🙂
Ezt követően kezdődött a nagy fociderby, Arany Virág professzionális játékvezetésével. A sportos gyerkőcöket cseppet sem zavarta meleg, a nap igazán kitett magáért ezen az utolsó nyári napon.
Állandó vendégünk, a NoStress Band egyszemélyes zenekarának frontembere, Attila bácsi tette még kellemesebbé a napot: voltak, akik foci helyett karaokebajnokságban mérték össze a tudásukat.
Az élménynapra időzítve alapítványunk tanszergyűjtési akciót szervezett. Különösen hálásak vagyunk a Heiszler Hair Salon Budapest nek és vezetőjének, Tibor Heiszlernek, akinek a támogatásával a nyárzáró délutánján ötven állami gondoskodásban élő gyermek kaphatott füzeteket, író- és rajzeszközöket, hogy megfelelően felszerelve vághasson neki az új tanévnek. A most iskolát kezdő elsősök csomagjához iskolatáska is járt és az ovisok sem maradtak ajándék nélkül. 
Köszönjük a tanszergyűjtésben részt vevőknek a felajánlásukat és a Szöglet műfüves pályának a helyszínt és a vendéglátást!

Ősszel találkozunk!

Az élménynapról készült fotókat nézd meg a galériában!