Te is lehetsz ANGYAL!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Csatlakozz karácsonyi Angyalprogramunkhoz! Jelentkezz angyalnak 2020. november 27-ig!

Karácsony környékén talán ti is elgondolkodtatok már azon, hogyan tudnátok egy nehéz sorsú, rászoruló gyermek ünnepét is bearanyozni egy ajándékkal.

Alapítványunk több gyermekotthonnal is tartja a kapcsolatot, ahonnan nehéz sorsú gyerekek kívánságait juttatjuk el egy-egy önként jelentkező „angyalkához”, aki így személyre szabottan teljesítheti egy gyerek álmát. Az egész úgy kezdődik, hogy az otthonok lakói egy levélben megírhatják karácsonyi kívánságukat. Ezekért a levelekért november 27-ig jelentkezhetnek az önkéntesek a szervezőknél, így válnak „angyalkává”.

Az „angyalkák” legfeljebb 10.000 Forintot költhetnek a csomag összeállítására. Néha előfordul, hogy nagyon csekély értékű tárgyakra vágynak a gyerekek, ilyenkor apróságokkal, vagy édességekkel lehet kiegészíteni a csomagot, de nagyobb értékű ajándék semmiképp sem lehet. (Se mobil, se tablet! 😊 de ezt a gyerekek már nagyon jól tudják…)

Közös karácsonyi ünnepség helyett az idei évben Angyaljárat viszi majd az ajándékokat december közepén az otthonokba. Az Angyaljárat az ajándékokkal megrakodva begördül majd a gyerekekhez és mindenki névre szólóan kapja meg az áhított meglepetést.

Hogyan tudsz részt venni a 2020-as Angyalprogramban?

1.Jelentkezz Te is angyalnak és tegyél jót! Kérjük emailben  jelezd felénk szándékodat és mi elküldünk neked egy gyermek által írt levelet.  Kérjük, hogy a levél alapján vásárold meg az ajándékozt és hozd be hozzánk december 7-én vagy 8-án, 10 és 18 óra között, nyitott ajándéktasakban (hiszen át kell néznünk minden csomagot, mielőtt eljuttatjuk a gyerekekhez és mi is fogjuk diákok segítségével becsomagolni) 

2.Támogasd pénzadománnyal az Angyaljáratot! Ahhoz, hogy minél több gyermekhez jusson el az Angyaljárat az ajándékkal, szükségünk van  támogatásra. Ha szívesen hozzájárulnál az Angyalprogramhoz, de nincs alkalmad ajándékot venni, szívesen fogadjuk adományodat is, a

Cégek, baráti társaságok jelentkezését is várjuk az Angyal programba! Így egy-egy kisebb csoport kéréseit ki tudjuk közvetíteni, természetesen attól függően mennyi levelet vállal a csapat.

Címünk: 1115 Budapest, Bartók Béla út 92-94. Szülők Háza Alapítvány – Szülők Háza Újbuda Bölcsője Családi Élményközpont

Határidők: 

Jelentkezés angyalnak: november 27-ig

Nyitott ajándékcsomag leadása: december 7-8. 18 óráig.

Angyaljárat: december 18-19.

Ha bármilyen kérdés felmerülne, fordulj hozzánk bizalommal a angyalprogram@szulokhaza.hu e-mail címen vagy az alábbi űrlapon!

Adománybolt

Adományboltunkban egyszerűen adhatsz pénzösszegű adományt, amivel támogatod az Angyaljáratot és az otthonokban élő gyermekek karácsonyát.

Jelentkezés

4 + 8 =