Számos Szülők Házás család vehetett részt, a három napon keresztül tartó Erzsébet táborban Zánkán augusztus közepén.

Szuper élményekkel gazdagodtak a családok: lehetett strandolni, hajókázni, cirkuszba menni, de ami a legfontosabb együtt tölthettek egy hosszú hétvégét, szeretetben békességben.

Mert minden élet érték!

Olvassátok véleményeiket a hétvégéről:

„Köszönjük nagyon jól éreztük magunkat sok programok közül választhattunk és sok mindent kipróbálhattunk boldog élményekkel gazdagodtunk.”

„Köszönjük szépen a lehetőséget, hogy itt lehettünk nagyon jól éreztük magunkat. Szeretnénk még visszatérni jövőre, ha ez lehetséges és új élményeket szerezni.”

„Köszönjük még egyszer a lehetőséget, szuper volt. Remek program volt a hajókázás, cirkusz, koncert. Megnéztük a Haditechnikai Parkot is. Kislányom alkotott több mindent, szereti a kreatívkodást, arcfestést is. Mindent kipróbált többször. Bőséges volt az étel, finom is. Megjegyezte házias, mamás.:)) Strandoltunk is, szerencsére visszatért a meleg. Remekül éreztük magunkat. Tökéletes közös kikapcsolódás volt. Utolsó napon még itt strandolunk.”

„Szeretném megjegyezni csodálatos 3 napban volt részünk, kielégítő volt a kiszolgálás, a programok, köszönjük szépen. Szeretnénk élni a lehetőséggel, ha a továbbiakban szervezett programok lesznek.”

„Köszönjük a hétvégét, amelyet a zánkai Erzsébet-táborban tölthettünk. Felejthetetlen élmény volt a családnak! Mindent kipróbáltunk és nagyon jól éreztük magunkat. Igazi aktív kikapcsolódás volt. Köszönjük munkájukat és a lehetőséget!”