Már csak néhány gyermek levele vár Angyalra, de aki még szeretne segíteni, az megteheti, hiszen ebben az évben is meghirdetjük a Fogadj örökbe egy családot! programunkat.

Segítsünk együtt és tedd szebbé Te is azok számára a karácsonyt, akiknek a mindennapi dolgok is különlegesek. Fogadj örökbe egy családot!

Kinek segíthetsz?
• az állami gondoskodásból már kikerült kedvezményezett fiataljainknak, akik már saját családot alapítottak
• a Szülők Háza egységeivel kapcsolatban álló kisebb eséllyel rendelkező családoknak
• idén is támogatjuk a határainkon túl élő családokat, amelyben együttműködő partnerünk a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége

Hogy segíthetsz?
1. Állíts össze egy tartós élelmiszert, tisztitószereket tartalmazó csomagot minimum 10.000 Ft értékben, vagy ezek megvételéhez vásárolj utalványt és hozd be az Szülők Háza Kelenvölgy irodánkba (1116 Budapest, Mélykút utca 7.) vagy a Szülők Háza Győr Szíve Családi Központ és Bölcsődébe (9022 Győr Gárdonyi Géza u. 3.)  december 20-ig és mi eljuttatjuk a családokhoz.
2. Bízd ránk a bevásárlást, a csomagra szánt összeget utald a 10701087-69409866-51100005 bankszámlaszámra, a közleménybe írd be: Fogadj örökbe egy családot!
3. Honlapunkon egyszerűen adhatsz pénzösszegű adományt, amivel támogatjuk a nehéz körülmények között élő családok karácsonyát: https://tegyeljot.hu/adomanybolt/
Ha kérdésed van, írj a tegyeljot@tegyeljot.hu e-mail címre.

Köszönjük!

Mert Minden Élet Érték!