Te is lehetsz ANGYAL!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Talán elgondolkodtatok már azon, hogyan tudnátok nehéz sorsú, rászoruló gyerekek, családok ünnepét bearanyozni egy-egy karácsonyi ajándékkal.
Csatlakozzatok a Fogadj örökbe egy családot! akciónkhoz!

„FOGADJ ÖRÖKBE EGY CSALÁDOT!”

Vannak, akiknek a karácsony nem az ünnepről szól és nem tehetik meg, hogy megajándékozzák egymást. Segíts egy rászoruló családnak! Ezzel szebbé teheted azok számára is az ünnepet, akiknek nem jutna ajándék.

Jelentkezz emailben: angyalprogram@szulokhaza.hu és írd meg, hogy az alábbiak közül hogyan szeretnél részt venni a programban!

Jelentkezési határidő: 2019. december 20.

1: Vásárolj ajándék/vásárlási utalványt 20.000 forint értékben!

Olyan utalványt válassz, amelyről azt gondolod, hogy a családok hasznosan tudják felhasználni.

Az utalványt december 20-ig juttasd el irodánkba.

2: Ha ránk bízod a bevásárlást, az ajándékra szánt összeget utald a 10701087-69409866-51100005 bankszámlaszámra!

A közleménybe írd be: Fogadj örökbe egy családot!

3: Honlapunkon keresztül egyszerűen adhatsz pénzadományt, amivel támogatjuk az otthonokban élő gyermekek és a nehéz körülmények között élő családok karácsonyát. Kattints az adományboltra!

Adománybolt

Adományboltunkban egyszerűen adhatsz pénzösszegű adományt, amivel támogatjuk az otthonokban élő gyermekek és a nehéz körülmények között élő családok karácsonyát. 

„ANGYAL PROGRAM” – Köszönjük! A jelentkezési határidő lejárt, minden gyermek angyalra talált!

Alapítványunk több gyermekotthonnal is tartja a kapcsolatot. Innen nehéz sorsú gyerekek kívánságait juttatjuk el egy-egy önként jelentkező „angyalkához”, aki így személyre szabottan teljesítheti a gyermek álmát. Az otthonok lakói levélben megírják karácsonyi kívánságukat, amely eljut alapítványunkhoz.

Legyél Te is angyal és tegyél jót!

Jelezd részvételi szándékodat az angyalprogram@szulokhaza.hu email címen november 30-ig és mi elküldünk neked egy gyermek által írt levelet. Ez alapján vásárold meg a kért ajándékot legfeljebb 10.000 Ft értékben. Néha előfordul, hogy nagyon csekély értékű tárgyakra vágynak a gyerekek, ilyenkor apróságokkal vagy édességekkel lehet kiegészíteni a csomagot.

Kérjük, hogy a megvett karácsonyi meglepetést hozd be irodánkba december 6-ig nyitott ajándéktasakban – hiszen meg kell néznünk minden csomagot, mielőtt eljuttatjuk a gyerekekhez.

Az ajándékot mi fogjuk becsomagolni és eljuttatni a címzetthez.

Arra is van lehetőség, hogy személyesen add át az ajándékodat, mert december 17-18-án  Pilisszántón tartjuk a Tegyél Jót! Karácsonyunkat. Ha szeretnél részt venni a programon, kérjük írd meg a jelentkezéskor!

Cégek, baráti társaságok jelentkezését is várjuk az Angyal programba! Így egy-egy kisebb csoport kéréseit ki tudjuk közvetíteni, természetesen attól függően mennyi levelet vállal a csapat.

Jelentkezési határidő: 2019.november 30.

Jelentkezés

6 + 14 =