A mai nappal kitört a VAKÁCIÓ! 2,5 hónap szabadidő vár a gyerekekre!

Több, mint 500 állami gondoskodásban élő gyereknek, valamint nehézsorsú családnak készül nyári programokkal a Szülők Háza Alapítvány.

Idén Ukrán menekült családok is velünk tartanak majd. Lesz napközis tábor több helyszínen és ott alvós tábor is Balatonfenyvesen.

Már most több cég és magánember is csatlakozott „Nyári Mikulásnak” nevezett programunkhoz, amelynek az az üzenete, hogy ne várjunk decemberig a Jótékonysággal. Van olyan cég, amelyik sporteszközöket adományoz és sport programokat szervezünk közösen, van, aki szemvizsgálattal és szemüveggel segít, mások pénzt adományoznak programok szervezésére, és akad, aki kedvezményes szállást biztosít.

Egész nyáron találkozókat szervezünk a mentorokkal, akik egész évben segítik a gyerekeket, sportolók, művészek, tudósok, üzletemberek, illetve magánemberek egyaránt.

Ezen kívül önkéntes diákok is bekapcsolódnak a nyári programjainkba.

23.000 gyermek él állami gondoskodásban és nekik is 2 és fél hónap a nyár, ilyenkor van lehetőségük feltöltődni, élményeket, barátokat szerezni.

 Alapítványunk elnöke Regős Judit, ma erről mesélt a TV2 Mokka műsorában.

Melyet az alábbi linken újranézhettek:

 https://tv2play.hu/mokka/maradando_elmenyeket_szereznek_az_allami_gondozott_gyermekek_taboroztatasav?fbclid=IwAR3rP57-  3SirT6DrY7C0r3dtQ1YY4xdNfmkU_ZPVgVq3_Lv0AO87tvoz6P8

 

Ha Te is szeretnél segíteni egy fagyival, egy strand belépővel, egy gyermek napi étkezésével vagy akár elszállásolásával, akkor megteheted. Az általad kívánt összeget az Alapítvány számlaszámára utalással:

Szülők Háza Alapítvány 18731813-1-07
CIB Bank: 10701087-69409866-51100005

Vagy az alábbi linkre kattintva közvetlenül is megteheted:   https://tegyeljot.hu/adomanybolt/

A közleménybe légyszíves írjátok be: Tegyél Jót Tábor.

Nagyon szépen köszönjük!

Mert Minden Élet Érték!