Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas magyar zenész, hegedűművész, érdemes művész kezdetektől támogatója a Szülők Háza Közhasznú Alapítvány Tegyél Jót! állami gondoskodásban élő gyerekeket és rászoruló családokat támogató jótékonysági programjának. 2018-ban elsőként kapta meg kuratóriumunktól a Szent Antal díjat a gyermekvédőkért.

 

Mága Zoltán szombat este 50. születésnapja alkalmából gálakoncertet adott ’50 év 50 koncert’ címmel, ahol a Nemzet Művészeivel és zenész barátaival lépett színpadra. A Művész Úr a nagyszabású eseményen ránk is gondolt és 1 millió forinttal támogatta a Mi Hangunk személyiségfejlesztő oktatási programunk folytatását, amely keretében újabb fiatalok kapcsolódhatnak majd be a projektbe, akikkel közös táborozáson vehetünk majd részt.

 

A megtisztelő adományt a Szülők Háza Alapítvány elnök asszonya Regős Judit vette át a jubileumi koncerten, ahova elkísérték a Tegyél Jótos gyerekek, valamint Művész Úr meghívására a Szülők Háza Családhoz tartozó nevelők, nevelőszülők, Napi Nagyik és Napipapik az Olajág Otthonokból valamint partnerünk, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének tagjai is meghívást kaptak.

 

Ezúton is nagyon köszönjük a nagylelkű felajánlást!