200 Angyalka jelentkezett, akik 200 gyermek kívánságát teljesítik!
Az idei, sok szempontból rendhagyó évben a közös karácsonyozás helyett a Tegyél Jót! – Angyaljárat érkezik majd a gyermekotthonok elé és hozza a karácsonyi hangulatot és az Angyalprogram ajándékait. Mobil színpadunkkal biztonságos távolságra állunk majd meg a gyermekotthonok előtt és betartva az aktuális járványügyi szabályokat fényjáték és zenés produkció kíséretében adjuk át az összegyűjtött ajándékokat.
A Szülők Háza hagyományos karácsonyi Angyalprogramjában részt vesznek alapítványunk nagykövetei: Csonka András, Gájer Bálint, Nyári Károly és Nyári Aliz, valamint Vincze Ottó, akik majd az Angyaljáraton is utaznak a gyerekekhez vidám zenés karácsonyi műsor keretében.

Kérjük, amennyiben Önnek, vagy cégének lehetősége van, anyagi hozzájárulásával támogassa, hogy minél több gyermekotthonba el tudjon látogatni az Angyaljárat!  Az évek óta rendszeresen megrendezett karácsonyi ünnepségen öt gyermekotthon kis lakói szoktak részt venni, akiknek ez a két napos együttlét nagyon fog most hiányozni. Kérjük járuljon hozzá, hogy valamennyire idén pótolhassuk számukra ezt a hagyományt!
Szeretettel fogadunk pénzbeli felajánlásokat, amiből a mobil színpad költségeit fedezhetjük. Bankszámlaszám: CIB Bank 10701087-69409866-51100005 A közleménybe kérjük beírni: Angyaljárat ❤️❤️❤️
Ha most szeretné támogatását elküldeni, kérjük, kattintson ide!

Előre is hálás szívvel köszönjük a gyermekek nevében!