„Sajnos sok gyermek él állami gondoskodásban, nélkülözve a családi törődést és a biztos hátteret. A Szülők Háza Közhasznú Alapítvány– ban, 2015 óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy második családjukként támogassuk és szeressük kedvezményezett TegyélJót!-os gyerekeinket.” (Regős Judit)

Az SOS Gyermekfalvak kezdeményezésére 2021 óta október 7-e az állami gondoskodásban élő gyermekek napja. Idén a Szülők Háza Alapítvány is örömmel csatlakozik a kampányhoz. Sok gyermek él állami gondoskodásban, nélkülözve a családi törődést és a biztos hátteret. A Szülők Háza Alapítványban 2015 óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy második családjukként támogassuk és szeressük kedvezményezett TegyélJót!-os gyerekeinket.

2022. október 8-án, szombaton a kelenvölgyi Szülők Háza Családi Központban megrendezzük a TegyélJót! Állami Gondoskodásban Élők Napját, amelyre számos élményprogrammal, hasznos előadásokkal, sok meglepetéssel és nagy szeretettel várjuk TegyélJót!-os gyerekeinket, önkénteseinket és a Szülők Házás családokat.

 

Időpont: 2022. október 8., szombat 10-16 óráig

Helyszín: Szülők Háza Kelenvölgy Családi Központ és Bölcsőde (1116 Budapest, Mélykút utca 7.)

 

Tervezett program:

10:00 Beszédek

11:00 Bűnmegelőzési előadás, Baranyi Béla, a Kékfény című bűnügyi tv műsor riportere, Pulitzer díjas újságíró

12:00 Meglepetés produkció, valamint a GrandVision szemüvegek és tanszercsomagok átadása

13:00 Ebéd

14:00 Pónilovaglás és társasjátékok

10-16 óráig egész nap lesz csillámtetoválás, arcfestés, hajfonás. A rendezvény ideje alatt megnyit a TegyélJót! Szépség Kuckó, ahol fodrász, manikűrös, és sminktanácsadó várja a TegyélJót!-os gyermekeinket, sőt sok-sok divatos ruhával és kiegészítővel várunk a TegyélJót! garázsbörzén.

Az esemény ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a tegyeljot@tegyeljot.hu e-mail címen lehet.

Mert Minden Élet Érték! 💖💖💖

Találkozzunk szombaton, az Állami Gondoskodásban Élő Gyermekek Napján!