Karácsonyi Angyal Programunk, amelyben közel 500 magánember, illetve család vett részt, hogy teljesítse 500 állami gondoskodásban élő gyermek álmát, túlmutat az ajándékozáson. Összefogásunk egyben egy társadalmi példamutatás is, ami azt bizonyítja, hogy valóban minden élet érték.

A Tegyél Jót Közös Karácsony több, mint egy különleges egyszeri élménynap. A Tegyél Jót Karácsony a Szülők Háza Családunk családi ünnepe, ahol egyre több gyerek, nevelő és önkéntes vesz részt. Idén Balatonszemesre öt különböző gyermekotthonból érkeztek gyermekek és nevelők. A délutánt karácsonyi készülődéssel töltöttük: közösen díszítettük a fát és mézeskalácsdíszeket készítettünk.  Az ajándékozáson túl, ahogy egy családban szoktuk, számot vetünk a mögöttünk lévő évvel kapcsolatban, meghallgattuk egymást, átbeszéltük, hogy mi volt jó, min szeretnénk változtatni és milyen programokra vágyunk a jövő évben.

Idén okleveleket is átadtunk több kategóriában:

  • a legtöbbet fejlődő fiatal: Gombos Amanda,
  • az év önkéntese: Tóth Patrik,
  • a legjobb szereplő: Raffael Marcello lett.

Aki pedig a legtöbbet tette a Tegyél Jót Közösségért: Kállai Oszkár Renátó.

Hisszük, hogy mindenkinek szüksége van gyökerekre akkor is, ha nem adatott meg neki a szép család.

Gyökerek nélkül mindenkit elvisz a szél, és akinek nincsen családja, annak is szüksége van a valahova tartozásra a gondoskodásra.

Köszönjük minden Tegyél Jót Angyalnak, hogy idén is minden gyermekünk azt kaphatta karácsonyra, amit kért.

Hamarosan indul az Angyal Járatunk, amellyel minden gyerekotthonba személyesen visszük el a gyerekeknek az ajándékokat.