Szeptember 30-án önkéntes családokkal közösen a szátoki Margaréta Gyermekotthonba látogattunk, ahol a Rendi takarítócsapatának segítségével megszépítették a gyerekek otthonát. A rendezvényen részt vettek a Class FM műsorvezetői, Janklovics Péter, Pataki Zita és Stohl András is, akik jó hangulatú beszélgetés keretében meséltek a gyerekeknek pályájuk alakulásáról, és velünk tartott Fábián Éva énekesnő és a Rossmann Magyarország Kft. képviselői is
A beszélgetés során Stohl András kitért arra, milyen fontos számolni a saját tetteink következményeivel, valamint biztatta a gyerekeket, hogy kerüljék el a bűnelkövetés útját, és találják meg azokat a dolgokat az életben, amiket szeretettel és lelkesedéssel tudnak csinálni. Saját példáján keresztül mutatott rá arra, hogy ha hibázunk is az életben, mindig van miért felállni, és a legnehezebb időszakok után sincs késő az újrakezdéshez.
Pataki Zita felajánlotta, hogy a jövőben szívesen mentorálja interneten keresztül a szátoki gyerekeket, segíti őket a tanulmányaikban való felzárkózásban, és szívesen beszélget velük az élet különböző területein felmerülő kérdéseikről.
Janklovics Péter a humor fontosságát hangsúlyozva saját tapasztalatain keresztül világított rá arra, hogy mekkora segítség lehet a humor a nehezebb élethelyzetekkel való megküzdés során is.

Rossmann Magyarország Kft. képviseletében Tóth Éva, szervezetfejlesztési csoportvezető, valamint Gigler Anita személyzeti vezető vett részt az eseményen, akik átadták a cég tisztító- és tisztálkodószerekből álló adományát, megismerkedtek a gyerekekkel, és szükségleteiket felmérve jelezték, hogy a továbbiakban személyre szabott módon is támogatnák őket.
A délután folyamán Fábián Éva, a Neoton Família alapító tagja is ellátogatott a gyerekotthonba, aki az éneklésen túl egy rögtönzött énekóra keretében készségesen meghallgatta a tehetséges gyerekeket és hasznos tanácsokkal látta el őket.
A Tegyél jót! élménynapok elmaradhatatlan része az aktív sporttevékenység is, aminek megszervezését és lebonyolítását ezúttal Arany Virág, ultrafutó és tereprally versenyző vállalta. Az Alapítvány munkatársai és önkéntesei már egy éve meglehetősen jó kapcsolatot ápolnak a szátoki Margaréta Gyermekotthonnal, ahova ezúttal az otthon igazgatója hívott meg minket, aki a jelenlévő nevelőkkel és gyerekekkel egy közös ebédre is vendégül látta csapatunkat. Ezúton is köszönjük az élményeket!

Az eseményről készült képek, melyeket a Class FM csapata készített, megtalálhatók galériánkban, az Infók fül alatt.