A karácsonyi szünet alatt is szerveztünk programokat azoknak az állami gondoskodásban élő gyerekeknek, akiket ilyenkor sem visznek haza a szüleik, korcsolyázni, bowlingozni, mozizni és fürdőzni vittük őket, felejthetetlen élményt szerezve nekik, mert minden élet érték.

2022.01.01. – Mága Zoltán komolyzenei koncertje

Mága Zoltán művész úrnak köszönhetően, Alapítványunk kedvezményezettjei, önkéntesei és partnerei minden évben részt vehetnek Újévi koncertjén, idén sem volt ez másképp. Mindenkinek hatalmas élmény volt a programon való részvétel.

2022.02.11. – Önkéntes találkozó

Idén végre újra személyesen találkozhattunk új és régi önkénteseinkkel, akiknek bemutattuk, hogy mivel telt a 2021-es évünk, és hogy miket tervezünk a 2022-es évre. Közösen jobbnál jobb öteteket gyűjtöttünk és egy jó hangulatú és hasznos délutánt töltöttünk el együtt. Regős Judit szakmai vezető egy rövid önkéntes képzést is tartott a résztvevőknek, akik a jövőben rendszeres részvevői lesznek rendezvényeinknek.

Téli élmény és kulturális programok

2022. február 16. – Nagyvárosi Fények előadás 

Ezúttal a Szent Miklós Gyermekotthon gyerekei és a Bokréta Gyermekotthon nevelői nézhették meg a Nagyvárosi Fények című előadást.  Főszerepekben olyan színészekkel, mint Csonka András és Nagy Sándor, akik magánemberként is csatlakoztak már Alapítványunk több programjához is.

2022.02.26. – Farsangi élménynap

Az évet, ahogy már a gyerekek és önkénteseink is megszokták, egy szuper farsangi bulival indítottuk. A Bólyai Gyerekotthon biztosította a helyszínt télbúcsúztató, közös farsangi mulatságunknak. Az eseményre több gyerekotthonból érkeztek a gyerekek és nagy örömünkre új önkénteseket is köszönthettünk ezen a napon. Volt zene, tánc és a gyerekek kedvence, a fánkevőverseny sem maradhatott el, ahol természetesen mindenki győztes lett.